23-08-04

WAT IS ER ZOAL TE ZIEN

FLORIDA

vlag van Florida


Bezienswaardigheden

 

Cape Canaveral
 
U kunt een bezoek brengen aan het ruimtevaartcentrum "Kennedy Space Center". Hier kunt u een rondrit maken door het Kennedy Space Center waarbij u o.a. de volgende gebouwen gaat bezichtigen: het Vehicle Assembly Building, het Headquarters Building en het Operations and Checkout Building.

Everglades National Park

Everglades is het enige subtropische National Park in de VS. Het gebied, in 1947 opgezet, is ongeveer 6.000 km2 groot en omvat een grote diversiteit aan landschappen: bossen, moerassen, graslanden en rivieren. Krokodillen en alligators wonen er naast elkaar en delen hun habitat met vele andere dieren, waaronder vele vogelsoorten alsook slangen, schildpadden, herten, poema's, beren en vele kleinere reptielensoorten.

 

Cinderella's Castle

Disney World 

U kunt een bezoek brengen aan Disney World. Dit park bestaat uit een paar parken. U kunt blijven slapen in een van de vele hotels en u kunt genieten van de vele attracties, zoals Cinderella's Castle en Splash Mountain. Dit park is voor de allergrootsten tot de allerkleinsten.

 


Disney/MGM Studios Theme Park 

Disney/MGM Studios Theme Park is een echte filmstudio. Hier kunt u deelnemen aan een rondleiding en genieten van de wervelende shows en vele attracties. De shows zijn gebaseerd op succesfilms zoals Terminator, Men In Black, Wild Wild West, Back to the Future en E.T. Op het terrein van Universal Studios zijn 40 restaurants en winkels.

Seaworld


Sea World

Ga naar dit fantastische park, gewijd aan het onderwaterleven, waar u zich uitstekend kunt vermaken. U kunt de dolfijnen voeren, kijken naar de orka's en lachen om de capriolen van de zeeleeuwen.


19:52 Gepost door centdollar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.